Hur går det till?

Vi tycker att det ska vara enkelt att få en ren och trevlig inomhusmiljö. Våra medarbetare gör allt för att du som kund ska bli nöjd. Vårt förfarande ser ut så här:

1. Vi diskuterar tillsammans med dig som kund igenom olika förslag på hur du/ni kan kombinera entrémattor, logomattor, skrapmattor och ergonomiska mattor på bästa sätt. Vi enas sedan om bästa lösningen för just dina behov.

2. Mattorna tillverkas efter dina önskemål.

3. Mattorna levereras och läggs på plats av vår trevliga personal som naturligtvis besvarar eventuella frågor kring skötsel, användning eller liknande. Du som kund har valmöjligheten att byta mattorna med olika intervaller beroende på årstid, vi följer det bytesschema som vi gör upp med dig som kund. Behöver ni extrabyten? Ingen fara, vi kommer med kort varsel och byter till en ny matta!

4. Vi på Clean Step anser det är viktigt att företagen ta sitt sociala ansvar och bidrar till ett bättre samhälle. Som en del i vår satsning anlitar vi kriminalvårdens tvätterier i Skogome och Hall.
Kriminalvårdens tvätterier håller idag hög modern standard med inriktning tvättkvalitè på våra entrémattor, som kund har du alltid en ren och hel matta när Clean Step byter din matta.
Tvätterier genomgår ständigt förbättringar avseende miljön, bl,a är tvätterierna miljödiplomaterade och står under tillsyn av respektive kommuns miljöförvaltning.
Kvalitésäkring sker efter kriminalvården kvalité QARB som följer 9002 s normer.


Hur går det till?

© CleanStep  |   Göteborg : 031 - 69 17 78  |   Stockholm : 08 - 33 10 23  |   info@cleanstep.se