Det unga företaget med lång erfarenhet

Vi är nu en del av CWS. Detta innebär att vi nu kan erbjuda tjänster inom områdena hygien, entrémattor, arbetskläder och linne. Läs mer om våra tillkommande tjänster på CWS hemsida
Läs mer om förvärvet här.

”Efter mer än 30 år i branschen tror jag mig veta vad kunderna efterfrågar när det kommer till uthyrning och service av entrémattor. Under dessa år har jag lärt mig att – korta kontaktvägar, stor valmöjlighet genom ett brett sortiment, byten på bestämda dagar och okomplicerade avtal är viktigt för dig som kund.

Viktigast av allt är kanske något som vi tar fasta på – den personliga servicen! Att hyra en matta ska vara enkelt! Vårt recept, är att kombinera ett trevligt och serviceinriktat bemötande med kompetens att ta de rätta besluten ute hos dig. Det är så man får nöjda kunder med entré- eller designmatta på rätt plats. Hel och ren!

Clean Step Entrémattor AB är ett ungt företag – men med lång erfarenhet! Därför kan vi sticka ut hakan och säga att vi lovar dig en lösning som gör dig nöjd!

Sätt oss på prov. Allt från färg, form och storlekar – till schemalagda byten och extrabyten.

Vi vet att vi klarar det! Clean Step garanterar ändamålsenliga designmattor av hög kvalité!

Idag bedriver Clean Step entrémattor,  Försäljning, distribution utifrån egna lokaler i Göteborg och Stockholm.

Huvudkontoret finns i Västra Frölunda, Clean Step samarbetar med en rad olika samarbetspartners i övriga landet  för att du som kund skall få just din Clean Step matta, hör med oss!

Per Wribe Vd, Clean Step Entrémattor AB

Hur går det till?

© CleanStep  |   Göteborg : 031 - 69 17 78  |   Stockholm : 08 - 33 10 23  |   info@cleanstep.se