VAD ÄR DET VI SÖKER       ANSÖK HÄR      JOBBA HOS OSS

Säljare till Clean Step Entrémattor AB

Göteborg / Stockholm

Säljare 
Till Clean Step Entrémattor AB

Vill du representera ett spännande företag? Vi söker nu en säljare som kan hjälpa vårt affärsområde Service uthyrning och försäljning av entrémattor. 

Vi söker marknadens bästa säljare till vårt sortiment av entrémattor. Du kommer att kunna erbjuda kunderna ett helt nytt och fräscht koncept med kundanpassade entrémattor med tillhörande komplett service. Vi på Clean Step Entrémattor AB står för hög service och marknadsledande produkter på marknaden. Nu vill vi utöka vår styrka med nästa stjärna!

Vi söker dig som motiveras av att jobba med nykundsbearbetning. Rollen präglas av ett högt tempo och självständigt arbete där lösningen för kund står i fokus. Du kommer att få jobba med mindre och medelstora kunder och ha ett stort eget ansvar där du planerar din vardag själv. Vi ger dig ansvar för hela säljprocessen.

Tjänsten

  • Ansvara för nyförsäljning
  • Bokning av egna kundbesök
  • Skriver offerter och avtal
  • Förhandlingar
  • Stort eget ansvar
  • Arbeta självständigt mot budget

 

Din profil

Vi tror att du trivs och drivs av nyförsäljning och spontanbesök. Du motiveras av att nå dina mål och är ambitiös. Vidare jobbar du disciplinerat och strukturerat. För att lyckas i tjänsten krävs det att du är en god lyssnare som har lätt för att skapa kontakter och har en hög arbetsmoral.

Krav

Viktigaste för oss är att du har ett personligt driv och ett passionerat sätt att ta dig an nya utmaningar. Om du har erfarenhet av uppsökande försäljning är det meriterande men inget krav.

Krav att innehar körkort.

Vi erbjuder dig

Förutom anställning i ett mindre bolag med tillväxt erbjuder vi dig en spännande och utvecklande tjänst med trevliga kollegor. Vidare erbjuder vi dig tjänstebil, bärbar dator och mobiltelefon. Du kommer få löpande coaching och kompetensutveckling.

Ansökan

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att maila Per Wribe, Vd, på mail per.wribe@cleanstep.se. Välkommen att registrera din ansökan, ett personligt brev och CV genom länken nedan. Vi tillämpar löpande urval vilket innebär att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag löpt ut – så skicka in din ansökan redan idag!

ANSÖK HÄR


Hur går det till?

© CleanStep  |   Göteborg : 031 - 69 17 78  |   Stockholm : 08 - 33 10 23  |   info@cleanstep.se