2

Clean Step söker hela tiden efter nya stjärnor. Vi utvecklas hela tiden och detta gör vi tillsammans med vår personal. Clean Step har kontor i både Göteborg och Stockholm men jobbar över hela landet. Söker du chansen att få jobba i ett ungt företag med lång erfarenhet där du får utvecklas till ditt bästa jag? Kolla in våra lediga tjänster eller skicka en spontanansökan så kanske du blir Clean Steps nya stjärnskott!

Vi söker efter kollegor med driv för försäljning och service och som ständigt vill utveckla sig själv samtidigt som du bidrar till företagets utveckling. Clean Step strävar ständigt efter kundnöjdhet och att alltid erbjuda bästa service. Därför ser vi att alla inom företaget jobbar utefter våra att anpassa kunders önskemål utefter våra resurser för alltid göra ALLA kunder nöjda.

Även om man i många fall jobbar mycket självständigt är vi ett team. Man ska därför kunna samarbeta samt ta ansvar för sina egna uppgifter samtidigt som man jobbar utefter gemensamma mål för att få hela organisationen att fungera och utvecklas.

Clean Step har två huvudtjänster.

Distributör

Din Profil

Vi ser att du trivs och drivs av service och att träffa människor. Clean Step har runt 1500 kunder över hela landet så det krävs att du jobbar disciplinerat och strukturerat. Det krävs att du är van att ha eget ansvar av anledningen att du samtidigt som att du jobbar i ett team kommer jobba mycket självständigt och ansvara för dina egna kunder. Man ska vara arbetsam och vi ser gärna att du tidigare jobbat inom service med direktkontakt med kunder.

Krav

B-körkort
Viktigaste för oss är att du har ett personligt driv och ett passionerat sätt att ta dig an nya utmaningar.
Att man klarar av det fysiska arbetet.

Meriterade

Tidigare jobbat med service inkluderande direktkontakt med kunder.

Säljare 

Din profil

Vi tror att du trivs och drivs av nyförsäljning och spontanbesök. Du motiveras av att nå dina mål och är ambitiös. Vidare jobbar du disciplinerat och strukturerat. För att lyckas i tjänsten krävs det att du är en god lyssnare som har lätt för att skapa kontakter och har en hög arbetsmoral.

Krav

B-körkort
Viktigaste för oss är att du har ett personligt driv och ett passionerat sätt att ta dig an nya utmaningar.

Meriterande

Tidigare erfarenhet av uppsökande försäljning.

 

 LEDIGA TJÄNSTER              ANSÖK HÄR         JOBBA HOS OSS


Hur går det till?

© CleanStep  |   Göteborg : 031 - 69 17 78  |   Stockholm : 08 - 33 10 23  |   info@cleanstep.se